Yatırımcılar soluğu kuyumcuda aldı! Altın fiyatları uçuşa geçti... Güncel altın fiyatları!

Yatırımcılar soluğu kuyumcuda aldı! Altın fiyatları uçuşa geçti... Güncel altın fiyatları!

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ekonomistler tarafından yapılan açıklamalar yatırımcılar tarafından yakın takibe alındı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın fiyatlarına dair tahminlerini duyurdu. Gram altın fiyatları o tarihte 1.550 TL'ye kadar yükselecek diyerek net tarih verdi. Peki altın fiyatları yıl sonuna ne kadar olacak? İşte tüm detaylar...

ALTIN FİYATLARI YENİ REKORA KOŞUYOR

Altın fiyatları mart ayı ile birlikte güncellenmeye devam ediyor. Dalgalanan altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Geçtiğimiz hafta itibariyle ABD bankaları tarafından yaşanan kriz sonucunda 3 banka iflas bayrağını çekmişti.

ONS altın tahmini ve gram altın tahmininde bulunan İslam Memiş açıklamalarıyla birlikte yatırımcıya seslendi. ABD'de yaşanan banka krizi ile birlikte uçuşa geçen altın fiyatı yatırımcıyı harekete geçirdi.

Gram altın fiyatları geçtiğimiz hafta ile birlikte rekor tazelese de bu hafta yatay düzlemde ilerlemeye devam ediyor. 1.220 TL'ye kadar yükselen gram altın günümüzde 1.210 TL seviyelerinden işlem görüyor. Çeyrek altın fiyatı ise günümüzde 1.982 TL seviyesinden işlem görüyor.

altini-olanlar-dikkat-iste-gram-ceyrek-ve-13009472-2396-amp.jpg

1.550 TL ALTIN TAHMİNİ GELDİ

İsabetli tahminleriyle tanınan uzman isim İslam Memiş, altın konusunda dikkat çeken açıklamalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kırılmasıyla birlikte tahminlerini yenileyen uzman isim gram altın ve çeyrek altın fiyatlarına dair tahminlerini ve tarihi açıkladı. Açıklamasıyla birlikte gündemde yerini edinen uzman isim geniş bant aralığının geçerliliğinin sürdüğüne dikkat çekti.

Gram altın tahminleriyle birlikte 1.550 TL'ye kadar yükselişi öngördüğünü belirten uzman isim haziran ayı ile birlikte gram altının 1.450 TL ile 1.550 TL seviyelerinde olması bekleniyor. Yaşanan düşüş ile birlikte alım fırsatını yenileyeceğini belirten uzman isim kar satışının makas aralığı nedeniyle riskli olduğuna da dikkat çekti.

ceyrek-ve-gram-altin-ne-kadar-oldu-17-ocak-2019-altin-fiyatlari-h673262-f1c7b.jpg

ALTIN FİYATLARINI ETKİLEYEN UNSURLAR

Güvenli liman olarak nitelendirilen altına dair açıklamaların devam ettiği sıralarda altın fiyatındaki dalgalanmalar yatırımcının dikkatinden kaçmadı. Altın fiyatlarını yakından ilgilendiren döviz kurunun değeri arttıkça altın fiyatlarında da değer artışı gözlemleniyor. ABD Merkez Bankası (FED) tarafından bugün itibariyle alınacak olan faiz kararı ise altın fiyatlarındaki yükseliş veya düşüşü belirleyici olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN