Yatırımcıya İslam Memiş'den haber var! Uzman Memiş gram altının göreceği en yüksek rakam için yeni tahminini açıkladı! Zirve orası olacak dedi!

Yatırımcıya İslam Memiş'den haber var! Uzman Memiş gram altının göreceği en yüksek rakam için yeni tahminini açıkladı! Zirve orası olacak dedi!

Altın yatırımcılarını yakında ilgilendiren açıklama Altın ve para piyasa uzmanı İslam Memiş tarafından geldi. Gram altının geleceği zirve hakkında önemli açıklamalarda bulunan Memiş'in tahminleri gündeme damgasını vurdu. İşte, İslam Memiş'ten gram altın tahmini haberimizde yer almaktadır

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken düşüşe devam eden altından yükseliş gelmesi yatırımcıların yüzünü güldürdü. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, gram altının geleceği noktanın zirve olacağına vurgu yaparken aynı zamanda rakam vermeyi de es geçmedi. Hem altın hem de gümüş üzerinde Cuma günü panik yaşanmasıyla beraber toparlanması kısa sürdüğünden dengeler değişmedi. 1617 dolara kadar gerileyen ons altının bu hafta itibariyle 1657 seviyelerini görmesi yatırımcıları sevindirdi. Ters köşeler devam ederken Memiş, gram altın tahmini gündeme damgasını vurdu. İşte o rakam haberimizde...

İSLAM MEMİŞ'TEN GRAM ALTINA RAKAM TAHMİNİ GELDİ

Ons altın 1705 dolar seviyelerinde devam ederken 1685 üzerine sabit kalmasıyla tekrardan hareketlilik başladı. Ekim ayının son günlerinde yaşananlarla beraber Kasım ayıdaki beklentinin fazla olduğunun altı çizildi. Pozitif yönde hareketlilik başlamasıyla gram altın 988-989 rakamları gördüğü fakat Kapalıçarşı'da 1004-1008 seviyelerinde satışa sunulması dikkatlerden kaçmadı. Aynı zamanda gümüşün ons altın üzerinde 22 dolar seviyelerinde olmasıyla gram gümüş 12.20 ve 12.60 yukarı dirençliliği takip edilmektedir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN