Yatırımını buna yapanların 2024'te yüzü gülecek! İslam Memiş çarpıcı tavsiye: En çok ne kazandıracak açıkladı

Yatırımını buna yapanların 2024'te yüzü gülecek! İslam Memiş çarpıcı tavsiye: En çok ne kazandıracak açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, akşam 2023 yılının bitimine az bir zaman kala önümüzdeki yıl için yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. Öyle ki şimdiye kadar verdiği tavsiyeler arasında en dikkat çekenlerden biri oldu. Uzman isim önümüzdeki yıl en çok neyin kazandıracağını açıkladı…

İslam Memiş, hem altın hem döviz kuru hakkında yatırımcılara önemli tavsiyeler vermeye devam ediyor. Özellikle de 2023 yılının son günlerinde yatırımcıların merakla beklediği tavsiyelere bir yenisi daha eklendi. İslam Memiş, önümüzdeki yıl için dolardan daha çok kazandıracak olan para birimini açıkladı. İşte İslam Memiş’in açıklamaları…

GRAM ALTIN 2 BİN 700 TL’YE KADAR ÇIKABİLİR

Halk TV'de yer alan habere göre, uzman isim, gram altına ilişkin yaptığı tahminlerde 2 bin 700 akşam lirayı bulacağını açıklarken, 2024 senesinde de altının yatırımcılara kazandırmaya devam edeceğini belirtti. Öte yandan kağıt paranın bir yatırım aracı olmadığının altını çizen Memiş, euro'nun dolar karşısında daha cazip bir hal alacağını söyledi.

yeni-proje-4.jpg

Konuya ilişkin olarak açıklama yapan uzman isim, "Dolar endeksinde yaşanan aşağı yönlü trend, dolar karşısındaki bütün enstrümanlara yansıdı. 6 aydır Euro mu-Dolar mı? sorusunun cevabını hep Euro olarak vermiştim. Dolar-Euro paritesi şu an 1.11 seviyesinde. Euro tarafındaki 1.15 beklentim devam etmekte. Israrla kağıt paraları bir yatırım aracı olarak düşünüyorsanız Dolar almayın, Euro alın" dedi.

yeni-proje-5.jpg

EURO KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEK

Yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulunan Memiş, euro'nun önümüzdeki süreçte de kazandırmaya devam edeceğini ifade etti. Açıklamasının devamında ise şunlara yer verdi:

"Euro, 2024 yılında dolardan çok daha fazla kazandıracak. Bunun en önemli nedeni, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) para politikası. ECB, faizleri artırmaya başlayacak. Bu da Euro'nun cazibesini artıracak.

Dolar endeksi, 2023 yılında 100 seviyesinin altına geriledi. Bu da doların güç kaybetmesinin bir göstergesi. Dolar, 2024 yılında da değer kaybetmeye devam edecek.

Yatırımcılar, Euro'yu uzun vadeli bir yatırım aracı olarak değerlendirebilirler. Euro, 2024 yılında da kazandırmaya devam edecek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN