Yeni asgari ücretle araba alınır mı? Emre Özpeynirci açıkladı: En ucuz otomobili 42 ayda...

Yeni asgari ücretle araba alınır mı? Emre Özpeynirci açıkladı: En ucuz otomobili 42 ayda...

Milyonların merak ettiği asgari ücret sorusuna cevap geldi! Yeni asgari ücretler araba alınıp alınmayacağı sosyal medyada viral oldu. Bu soruya cevap ise Emre Özpeynirci'den geldi. İşte sorunun cevabı...

Son yıllarda en çok zamlanan ürünlerden olan araba fiyatları ülke gündeminde yer alıyor. Asgari ücrette açıklanan yeni zamla birlikte, "Yeni asgari ücrete araba alınır mı?" sorusu viral oldu. İşte sorunun cevabı...

YENİ ASGARİ ÜCRETLE ARABA ALINIR MI?

Asgari ücret zammı açıklandı. Yüzde 49 zam alan asgari ücret 11.402 TL'den 17.002 TL'ye yükseldi. Birçok soruyu beraberinde getiren zam hakkında ise en merak edileni cevap buldu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Emre Özpeynirci, "Yeni asgari ücrete araba alınır mı?" sorusuna yanıt verdi. Yeni asgari ücrette yapılan hesaplamaları paylaştı. Sosyal medyada viral olan soruya ise ülkemizde yer alan en ucuz modelden bahsederek cevapladı.

img-2175-scaled.jpg

42 AYDA ARABA SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ

Emre Özpeynirci'nin açıklamalarına göre, yeni asgari ücretle arabayı en kısa sürede 42 ayda alabilirsiniz. Fakat, 42 aylık süreçte hiçbir şekilde hesabınıza yatan net asgari ücrete dokunmamanız gerekiyor. Türkiye'nin en ucuz araba modeli olan Hyundai'nin İzmit'te üretilen A sınıfı İ10 modeli 710 bin TL'ye satılıyor.

Manuel vitesli baz versiyonuna, 17.002 TL olan asgari ücretle 42 ay boyunca hiçbir şey yemeden içmeden sahip olabilirsiniz. Fakat, 42 ay boyunca fiyatların aynı durmayacağından dolayı faizsiz ve 42 ay vadeli bir kredi imkanına sahip olmanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN