Yerli otomobil 81 ilde yayılıyor! En çok TOGG satılan şehirler belli oldu: Hangi ilde kaç yerli otomobil var?

Yerli otomobil 81 ilde yayılıyor! En çok TOGG satılan şehirler belli oldu: Hangi ilde kaç yerli otomobil var?

TOGG teslimatlarındaki son rakamlar belli oldu. Yerli otomobil 81 ilde yayılıyor. Teslimat verilerin en çok TOGG satılan şehirleri de ortaya koydu. Bakın hangi ilde kaç tane var?

Yerli otomobilimiz TOGG, yeni alıcılarıyla kavuşmaya devam ediyor. Çekilişin ardından TOGG almaya hak kazananlar, araçlarına kavuşuyor. İlk yerli otomobilimiz TOGG’un C-SUV modeli T10X’in ilki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’a geçtiğimiz Nisan ayında teslim edilmiş ve o tarih itibariyle TOGG yollara çıkmıştı.

TOGG’un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda her ay kaç TOGG teslim edildiği ve toplam sayıyla ilgili bilgilendirme yapılıyor. Bugün yapılan paylaşımda da TOGG’un Aralık ayın içinde 6.008 adet T10X modelinin sahiplerine ulaştırıldığını belirtti. Bu bilgilendirmenin ardından yollara çıkan T10X modelinin sayısı 19.583 olmuş oldu.

YOLLARDAKİ TOGG SAYISI

TOGG tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"< 19 bin 583 >

Türkiye’mize verdiğimiz sözü tuttuk. Aralık ayında çekilişle T10X almaya hak kazanan 6.008 kullanıcımıza daha akıllı cihazlarını teslim ettik.

Bugün itibarıyla 81 ilimizin tamamında, heyecanımızı paylaşan ve en başından beri desteğini esirgemeyen < 19 bin 583 > kullanıcımız T10X’lerine kavuştu.

Söz verdiğimiz gibi yedek talihlilerimizin teslimatlarına da 2024 yılında hız kesmeden devam edeceğiz.

Yollarda daha fazla karşılaşmak dileğiyle…"

yollardaki-togg-sayisi-1.jpg

TOGG SEDAN GELİYOR

Önceki haftalarda, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TOGG Sedan’ın 2024 yılı sonunda tanıtılacağını, 2025 yılında ise üretileceğini müjdeledi. Ayrıca, TOGG’a ait Linkdln sayfasından 4 tane yeni iş ilanı yayınlanması da dikkat çekti. Yurt dışına yönelik olan ilanlarda:

• Sipariş ve dağıtım planlama,
• Satış operasyonları,
• İletişim ağı geliştirme – Satış ve satış sonrası,
• Satış sonrası operasyonları birimleri için personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Bakan Kacır, 2025 yılında Togg'un yurt dışına açılacağını açıklamıştı. Avrupa'da ön siparişlerin 2024'te başlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN