Yıl sonunda dolar felaketi başlayacak! Selçuk Geçer öyle bir rakam verdi ki

Yıl sonunda dolar felaketi başlayacak! Selçuk Geçer öyle bir rakam verdi ki

Dolar kurunun yıl sonunda göreceği seviyeyi veren Selçuk Geçer'den korkutan değerlendirmeler peş peşe geldi. Elinde döviz ve altın tutanları uyaran Geçer, bakın piyasalara ilişkin neler söyledi?

Her fırsatta dolar kurunun daha da yükseleceğini belirten Selçuk Geçer, 2022 yılının bitmesine aylar kala Dolar/TL kurunun göreceği seviyeyi verdi. Dolar kurunda sert hareketlerin yaşanacağını ifade eden Geçer, bakın neler öngördü?

3469922-810x458-1.jpg

DOLAR İÇİN YIL SONU TAHMİNİ! KİMSE BEKLEMİYORDU

Kısa vadeli borçlardan dolayı dolara olan talebin artacağını belirten Selçuk Geçer, yatırımcıları uyarmaya başladı. Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" diyerek öngörüsünü paylaştı.

YENİ SEVİYEYİ VERDİ

Doların euroyu geçmesinden sonra piyasalarda dengeler değişirken, Geçer yıl sonu tahmini için doların 28 lirayı göreceğini de sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN