Zam delisi olduk... Akaryakıt fiyatları durmak bilmiyor! Gece geçerli olacak, deponuzu bugünden doldurun! İşte 6 Ekim güncel akaryakıt fiyatları

Zam delisi olduk... Akaryakıt fiyatları durmak bilmiyor! Gece geçerli olacak, deponuzu bugünden doldurun! İşte 6 Ekim güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında düşüş beklenirken aksine zam gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir zam haberi almıştık. Şimdi ise yeni zam yolda.

4 Ekim salı günü motorine 1 TL 10 kuruş benzine ise 62 kuruş zam geldi. Brent petrol fiyatlarında değişim yaşanmasını takiben tekrar motorini 1 TL 39 kuruş benzin ise 74 kuruş zam geldi. Ancak gelecek olan zamlar bunlarla sınırlı kalmayacak. Edinilen bilgilere göre 7 Ekim tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde motorine 1 lira 53 kuruş zam gelecek.

Akaryakıt fiyatlarını zam arka arkaya geliyor. Vatandaşlar daha zammın şokunu atlatamadan bir zam ile tekrar karşılaşıyorlar. Yeniden haberi de vatandaşlara isyan ettirdi.

opec

OPEC TOPLANTISINDA ZAM KARARI

Brent petrol 80 doların altına düşmüş ve dibi görmüştü. Petrol İhraç Eden Ülkeler (OPEC) ve bunun dışında bazı üretici ülkelerden oluşan grup toplantısı yapıldı. Toplantıdan günlük petrol üretiminin kasım ayı itibarıyla 2 milyon varil azaltılması kararına varıldı. Bu karar sonrasında ise brent petrol $90'ın üzerine çıktı.

ARKA ARKAYA 2 ZAM

4 Ekim'de motorin fiyatlarına 1 TL 10 kuruş benzine ise 62 kuruş zam geldi. Bu gelen zamların üzerine benzine 74 kuruş motorine ise 1 lira 39 kuruş zam geldi.

MOTORİNE TEKRAR ZAM

Motorin için geçerli olacak şekilde 7 ekim'den itibaren 1 lira 53 kuruş zam gelmesi beklenmekte. Benzin için henüz bir zam haberi yok.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN