Zam yağmurunun ardından peş peşe indirim geldi! Migros, Şok, A101: En ucuz ayçiçek yağının adresi oldu

Zam yağmurunun ardından peş peşe indirim geldi! Migros, Şok, A101: En ucuz ayçiçek yağının adresi oldu

Uygun fiyatlı Ayçiçek yağı arayışında olanlar için güzel haber o marketlerden geldi. Migros, Şok, A101… Türkiye’nin en çok tercih edilen zincir marketlerinden zam yağmurunun ardından peş peşe indirim geldi. İşte detaylar…

Özellikle pandemi döneminde başlayan Ayçiçek yağı fiyat artışları, pandemiden sonra da hızla devam etti. Fiyatlar her geçen gün artarken vatandaşın da alım gücü git gide düştü.

Bu zam ortamında marketlerden gelecek indirim haberlerini bekleyenlere ise 3 büyük marketten güzel haber geldi. Haberport’ta yer alan habere göre Migros, Şok ve A101 Ayçiçek yağında yeni indirim kampanyası başlattı…

aycicek-yagi-indirimleri-1.jpg

İNDİRİMLİ ALIM FIRSATI

Yapılan indirim kapsamında; Migros markette Migros marka 2 litre Ayçiçek yağı 87.50 TL'den satışa çıkıyor. ŞOK Market online alışverişinde Zer marka 5 litre Ayçiçek yağı 134.75 TL'ye satışa çıkıyor. A101 Markette online alışverişlere özel Abalı marka 5 litre Ayçiçek yağı 154 TL'ye satışa çıkıyor. ŞOK Markette Biryağ marka 5 litre Ayçiçek yağı 193.90 TL'ye satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN