Zamlara inat indirimli fiyat! O şehirde ucuz et kuyruğu metrelerce uzadı

Zamlara inat indirimli fiyat! O şehirde ucuz et kuyruğu metrelerce uzadı

En çok zamlanan ürünler arasında yer alan kırmızı et fiyatları o şehirde ucuza satılıyor. Ramazan öncesinde uygun fiyata et almak isteyenler ise sabahın erken saatlerinde metrelerce kuyruk oluşturuyor. 9.30'da açılan mağazanın önüne sabah 7'de biriken vatandaşlar ucuz et fırsatını kaçırmak istemiyor.

Yozgat'ta Et ve Süt Kurumu satışları için sabahın erken saatlerinde kuyruğa giren vatandaşlar Ramazan öncesinde daha da yoğunlaştı. Sabah 9.30'da açılan mağazanın önüne saat 7'de kuyruğa giren vatandaşlar ucuz etin tadını çıkarmak istiyor. Günde yaklaşık 1,5 ton et satışı gerçekleştiren Et ve Süt Kurumu 1 kiloluk dana kıyma için 229 TL, kuşbaşı için 259 TL fiyat belirledi. Kasaplarda dana kıyma 430 TL'den satışa çıkarılırken kuşbaşının fiyatı ise 450 TL'den raflardaki yerini alıyor.

YARI FİYATINA SATILIYOR

Et ve Süt Kurumu mağazasının önünde kıyma almak için bekleyen Hüseyin Selbes, artan fiyatlara tepki gösterdi. Kasaplarda et fiyatının 400 TL olduğunu belirten Selbes, Et ve süt kurumunda fiyatların ucuz olması nedeniyle sırada 600-700 kişinin olduğunu belirtti. Et alabilmek için 7.30'da geldiğini ifade eden Selbes, “Kısmet alabilirsek alacağız. Sıra gelirse kalırsa alacağız, kalmazsa havamızı alacağız. Ramazan hazırlığı için geldik" ifadelerini kullandı.

et-ve-sut-kurumu-1.jpg

KUYRUKLAR UZADIKÇA UZADI

Emekli Ertuğrul Cankurtaran ise kuyruğa saat 7.20 geçe girdiğini belirterek et almak için umutlu olduğunu da aktardı. Önünde 100 kişi olduğunu söyleyen Cankurtaran, “Yüz de arkada iki yüz kişi var tahminim. Emekli adamız ne yapacağız? İstediğiniz kadar vermiyorlar ki. Onlar istediği kadar veriyor. Birer paket veriyorlar. Bir paket kıyma, bir paket kuşbaşı etleri var " şeklinde konuştu.

et-ve-sut-kurumu-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN