Ziraat Bankası ATM günlük para çekme limiti ne kadar, kaç TL? 2022 Ziraat Bankası günlük para çekme limiti

Ziraat Bankası ATM günlük para çekme limiti ne kadar, kaç TL? 2022 Ziraat Bankası günlük para çekme limiti

Ziraat Bankası ATM para çekme limiti ne kadar? Sorusu büyük bir merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu sorunun cevabına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

Ziraat Bankası ATM'lerinden para çekmek ve para yatırmak artık çok kolay. Ancak banka bu tür işlemler için bir limit belirlemektedir. Bu nedenle banka müşterileri ATM'lerden istedikleri tutarı yatıramaz veya çekemez.

Ziraat Bankası'nın ATM'sinden birçok işlem yapabilir, Ziraat ATM'sinden fatura ödeme, para yatırma, para çekme, kumar ödeme, ödeme gibi birçok işlemi yapabilirsiniz.

 ZİRAAT BANKASI ATM PARA ÇEKME LİMİTİ

Ziraat Bankası'nın 2020 yılında ATM'sinden günlük para çekme limiti 5.000 TL olarak belirlendi.

Yani ATM'den günde 5.000 liradan fazla para çekemezsiniz. Ancak bu limit komisyonsuz artırılabilen bir limittir. Bu tutardan daha fazlasını çekmek isterseniz, bir ücret ödemeyi kabul etmiş olursunuz.

Banka, söz konusu ödeme ücretini para miktarına göre belirler. Yani ne kadar çok para çekerseniz o kadar yüksek komisyon ödersiniz. Ancak ATM'deki para nakittir ve dolayısıyla bu para sınırlıdır.

Ziraat Bankası ATM'sinden istenilen tutarın çekilmesi mümkün değildir. Bugün 100 bin TL çekmek için ATM'ye gidemezsiniz çünkü muhtemelen o kadar nakit yoktur.

ZİRAAT BANKASI ATM PARA YATIRMA LİMİTİ

Ziraat Bankası ATM'sinde para yatırma limiti bulunmaktadır. Yani ATM'ye para koymak istediğinizde istediğiniz kadar para yatırmanız mümkün olmuyor.

Bu program sadece müşterilerin güvenliği için yapılmıştır. Ziraat Bankası ATM'lerinden yapabileceğiniz maksimum günlük para yatırma limiti 20 bin TL'dir. 20 bin liradan fazla bir depozito imkansız.

Ayrıca, yukarıda belirtilen ATM'de bir seferde sadece 40 banknot kabul edebilmektedir.

Yani tek seferde sadece 8 bin lira yatırabilirsiniz, bunların tamamı 200 liradır. Para yatırma işleminden sonra 20 bin lirayı doldurmak için toplam 3 para yatırma işlemi yaparsınız.

ATM'den iki kez 8 bin TL, bir kez 4 bin TL yaparsanız günlük para yatırma limiti dolmuştur ve daha fazla para yatıramazsınız. ATM'den para yatırmaya karar verdiyseniz, 100.000 TL'lik bir yatırım için 5 gün boyunca her gün 20.000 bin lira yatırmanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN