Ziraat Bankası cepleri şenlendiriyor! Başvuru yapana anında 50.000 TL ödeme yapılacak! Geç kalan kapıda kalıyor...

Ziraat Bankası cepleri şenlendiriyor! Başvuru yapana anında 50.000 TL ödeme yapılacak!  Geç kalan kapıda kalıyor...

Ziraat Bankası’ndan cepleri şenlendiren açıklama yapıldı. Başvuru yapan herkese 50.000 TL nakit ödemesi yapılıyor. Tek şart başvuru yapmak. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

2022 yılı ile birlikte ekonomik sıkıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Ziraat Bankası yeni bir kampanyaya imza attı. Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar için 50 bin TL nakit ödemesi yapılacağını açıkladı. Başvuru yapan herkes kampanyadan yararlanabilecek. Başvurular internet bankacılığı ya da şubeler aracılığıyla yapılabiliyor. Başvurana kefilsiz şartsız 50.000 TL kredi verilecek. Geç kalan kapıda kalıyor. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

ZİRAAT BANKASI YENİ KAMPANYASINI DUYURDU

Ziraat Bankası’na başvuru yapan vatandaşlar sıfır faizli ve gelir belgesiz 50.000 TL nakit imkanından yararlanabilmektedir. Başvuruların ardından kredi onay süreci devreye giriyor. Kredisi onaylanan vatandaşlar Ziraat Bankalarından 50.000 TL ödeme alabiliyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara sunulan yeni kampanya kapsamında 50.000 TL ödeme yapılacak. Başvuru için en yakın şubeye üzerinden işlemler yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra Ziraat Mobil üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Mobil uygulama aracılığıyla hem sorunsuz hem de basit bir şekilde işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Ziraat bankası kampanya

KİMLER ÖDEMELERDEN YARARLANACAK?

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu dönemde vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak için yapılan proje kapsamında 50.000 TL ödeme yapılacak. Ziraat Bankası tarafından düzenlenen kampanyaya isteyen herkes katılabilir. Ziraat Bankası kampanyasına ilgi artarken kampanya başvuru sayıları da her geçen gün artmaya devam ediyor.

ZİRAAT BANKASI GELİR BELGESİZ KREDİ FIRSATI

Düşük gelire sahip ya da borçlu kişilerin kredi çekmesi oldukça zor bir hal alırken Ziraat Bankası vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ziraat Bankası yeni kampanya kapsamında gelir belgesiz kredi imkanı sunuyor. Borçlarına tek seferde kapatabilirsiniz. Ziraat Bankası sıfır faiz ve gelir belgesiz 50.000 TL nakit ödemesi yapıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN