Ziraat Bankası'nın eski genel müdüründen olay dolar/TL kuru açıklaması! Yıl sonu için öyle bir rakam verdi ki...

Ziraat Bankası'nın eski genel müdüründen olay dolar/TL kuru açıklaması! Yıl sonu için öyle bir rakam verdi ki...

Dolar kuru ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası'nın faiz kararı arttırma kararı sonrası hızla yükselişe geçen Dolar\TL 27 TL'yi aşmış durumda. Yatırımcılar 'Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar 30 TL olacak mı?' sorularını araştırırken Ziraat Bankası eski genel müdür yardımcısı Şenol Babuşcu'dan çok çarpıcı açıklamalar geldi. Dolar o tarihte bu seviyeye kadar çıkacak. Rakamı duyan döviz bürosuna koşuyor! Yıl sonu için öyle bir rakam verdi ki...

Merkez Bankası'nın faizi yüzde 15'den 17'ye yükseltmesinin ardından hızla yükselişe geçen Dolar\TL şuan 27 lirayı aşmış durumda. Dolardaki yükseliş devam ederken vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar 30 TL olacak mı?' sorularını araştırıyor. Uzmanlardan peş peşe açıklamalar gelirken Ziraat Bankası eski genel müdür yardımcısı Şenol Babuşcu'dan korkutan tahmin geldi. Yerel seçimlerden sonra felakete hazır olun. Yıl sonu için öyle bir rakam verdi ki duyanlar döviz bürosuna koşuyor. İşte Şenol Babuşcu'nun dikkat çeken açıklamaları...

gfgffg-58.jpg

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN KORKUTAN DOLAR TAHMİNİ!

Ekonominin başına tekrardan getirilen Mehmet Şimşek'in ilk hamlesi Merkez Bankası'nın başkanını değiştirmek oldu. Merkez Bankası Başkanlığı'na da Hafize Gaye Erkan'ın getirilmesi sonrasında yeni ekonomi modeline geçildi ancak dolar kurundaki yükselişin önüne halen geçilmiş değil. Dolar 27 lirayı aşarak yeni bir rekor kırarken Ziraat Bankası eski genel müdür yardımcısı Şenol Babuşcu'dan korkutan dolar tahmini geldi.

gffgfg-21.jpg

YIL SONU DOLAR KURU... RAKAMI DUYAN DÖVİZCİYE KOŞUYOR

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şenol Babuşcu, dolar için yıl sonu beklentisini açıkladı. Hükümetin bu konuda yapacağı adımlarada değinen Babuşcu, "Hükümet ve Merkez Bankası dolar kurunun 31 Mart 2024’e yani yerel seçimlere kadar 30 TL’nin altında olması için ellerinden gelen her şeyi yapacak. Dolar kuru 30 Mart 2024’te = 29.90 TL olursa şaşırmayın. Genel seçimlerde aynı stratejiyi yapmadılar mı?" yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN