Ziraat Bankası’nın eski yöneticisinden dikkat çeken 'erken seçim' paylaşımı

Ziraat Bankası’nın eski yöneticisinden dikkat çeken 'erken seçim' paylaşımı

Ziraat Bankası'nın eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu sosyal medya hesabından "erken seçim" tweeti attı. Babuşçu paylaşımında kamu bankalarında sermaye artırımı olmasının erken seçim işareti olduk yorumladı.

Ziraat Bankası ve Halk Bankası'nda bir dönem Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Şenol Babuşcu, Twitter'daki hesabından dikkat çekici paylaşımlarda bulundu. Babuşcu, kamu bankalarında sermaye artırımı olmasının erken seçim işareti olduğu söyledi.

Finansal tablolara göre, kamu bankalarının sermaya ihtiyacı olduğunu ve bunun sebebinin de 2020 yılında kamu bankalarının düşük faizle kredi verdiği dönemde aynı anda sermayenin büyütülmesi olduğunu söyleyen Babuşcu, "seçimin yaklaştığını" iddia etti.

Babuşcu'nun paylaşımı şöyle:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN