Ziraat’ten tatil tadında kampanya! 2.000 TL’lik hediyeler kartlara yüklendi! Hemen tatilin keyfini çıkarın

Ziraat’ten tatil tadında kampanya! 2.000 TL’lik hediyeler kartlara yüklendi! Hemen tatilin keyfini çıkarın

Ziraat Bankası'nda tatil tadında kampanya haberi geldi. Ziraat Bankası yapılan işlemler karşılığında 2.000 TL'ye kadar hediye Bankkart lira verileceğini duyurdu. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

Ziraat Bankası Bankkart kullanıcılarına sevindiren yeni bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında yapılan harcamalara göre 750 TL ile 2000 TL arasında Bankkart lira hediye ediliyor. Ziraat Bankası müşterileri kampanya detaylarını araştırmaya devam ediyor. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

ZİRAAT BANKASI KAMPANYASINA NASIL KATILIRIM?

Ziraat Bankası güncel kampanyaları ile gündemdeki yerini alıyor. Yeni kampanya kapsamında Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ya da SMS kanallarını kullanarak kampanyaya katılım sağlanabileceği belirtildi. SMS ile kampanyaya katılmak isteyen kişilere "TATILSEPETI" yazıp 4757'ye mesaj gönderilmesi gerekiyor. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin harcama yapmadan önce mutlaka kampanyaya katılması gerekiyor. Kampanyaya katılım sağlamadan önce yapılan alışverişler geçerli sayılmayacak.

ziraat-kampanya-1.jpg

BANKKART LİRA KAZANABİLİRSİNİZ

Bankkart Lira kazanmak isteyen müşterilerin alışveriş işlemlerini Bankkart POS cihazları üzerinden yapması gerekiyor. Kampanya süresi boyunca geçerli olan Bankkart Liralar 10 Nisan 2023 tarihinde kartları yüklenecek. 17 Mayıs 2023 tarihine kadar kullanılmayan Bankkart Liralar ise geri alınacak.

ziraat-para.jpg

KAMPANYA NE KADAR SÜRECEK?

Kampanyanın geçerlilik süresi 1 Mart ve 31 Mart 2023 tarihleri olarak belirlendi. Belirlenen süre içerisinde 2.000 TL'ye kadar Bankkart Lira kazanma hakkını elde edebilirsiniz. Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar da kampanyaya dahil edilecek. Ek kart ile yapılan harcamalar ise Banakart sahibinin hesabına dahil edilmektedir.

ziraat-bankasi.jpg

KİMLER KAMPANYA DIŞINDA YER ALIYOR?

Ziraat Bankası müşterilerin yüzünü güldüren önemli bir kampanya imza attı. Kampanya ile birlikte 7.500 TL ile 2000 TL'ye kadar farklı tutarlarda Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Kampanya kapsamında geçerli olmayan kartlar ise şu şekildedir:

  • Bankkart Başak, Bankkart Business, Free Bankkart ve Bankkart Lira ile yapılan bazı işlemler kampanya kapsamı kapsamında yer almıyor. Bunun yanı sıra müşteriler para uygulamasını kullanarak da kampanya avantajlarından yararlanamaz.
  • Belirlenen kampanya süresi içerisinde ön ödemeli rezervasyonlar için ön ödeme tutarı 7500 TL ve üzerinde olan işlemler kampanyaya dahil edilmektedir. Kampanya kapsamında yurt içi ve yurt dışı turlar geçerli sayılacak. Tur paketi dışındaki yurt içi ve yurt dışı uçak biletleri ise satışlara dahil edilmeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN