Satın alabileceğiniz en iyi akıllı saat hangisi? Sizin için derledik

Satın alabileceğiniz en iyi akıllı saat hangisi? Sizin için derledik

Akıllı saatler gündelik hayatın ihtiyaçları arasında yavaş yavaş yerini almaya başlıyor. Piyasada satılan birçok akıllı saat modeli var, biz de en iyi akıllı saat modelleri hakkında bilgiyi sizin için derledik. İşte satın alabileceğiniz o saatler.

KARAR.COM

Birçok insan için akıllı saat henüz yeni bir şey. Gündelik hayatın ihtiyaçları arasında yavaş yavaş yerine almaya başlıyor. Piyasada satılan birçok akıllı saat modelleri bulunuyor.Biz de sizin için  en iyi akıllı saat modelleri hakkında bilgiyi derledik. İşte satın alabileceğiniz o saatler.

Apple Watch 6:

01.jpg

Apple Watch Series 6, yeniden tasarlanan ve aynı etkileyici küçük tasarım içinde daha da fazla özellik ve gücü barındıran donanım sayesinde daha yüksek bir performansa sahip. iPhone 11’deki A13 Bionic çipi temel alan yeni bir çift çekirdekli işlemci kullanan, yükseltilmiş S6 SiP yüzde 20’ye kadar daha hızlı çalışarak uygulamaların yüzde 20 daha hızlı açılmasını sağlıyor. Bu arada, tüm gün süren 18 saat pil ömrünü koruyor.

Samsung Galaxy 3:

02.jpg

Samsung Galaxy  3, iPhone kullanmıyorsanız satın alabileceğiniz en iyi akıllı saatlerden. Dönen çerçeve kullanışlı ve sezgisel donanıma sahip, sağlık izleme özelliğiyle oldukça kullanışlı 

Apple Watch SE:

03.jpg

Apple Watch 6 yeni moda,  EKG'ye, bir SpO2 monitöre veya her zaman açık ekrana ihtiyacınız yoksa burada Apple Watch SE devreye giriyor. Apple’ın yeni bütçe dostu akıllı saati

Fitbit Sense:

04.jpg

Fitbit’in yeni PurePulse 2.0 kalp atış hızı sensörü ile doğru kalp atış hızı izleme, oldukça hassas yerleşik GPS, harika uyku takibi ve gelişmiş bir tasarım. Fitbit, akıllı saat özelliklerine yavaş yavaş geliştiriyor. Fitbit Sense, yerleşik Amazon Alexa desteğine sahip ve yakında Google Assistant desteği alacak. Bluetooth arama desteği de önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak.

Mobvoi TicWatch Pro 3: 

05-002.jpg

Mobvoi’nin yeni TicWatch Pro 3, Qualcomm’un yeni Snapdragon Wear 4100 yonga setine sahip ilk akıllı saati. 1GB RAM hafıza özelliği ile birleştiğinde, genel olarak iyi bir performans ve mükemmel pil ömrü sağlıyor. Mobvoi TicWatch Pro 3, satın alabileceğiniz en iyi giyilebilir OS saatler arasında yer alıyor.

Garmin Venu:

06.jpg

Garmin Venu, Garmin'in sunduğu giyilebilir cihaz. Net OLED ekranı ve uzun pil ömrü ile bugün satın alabileceğiniz en iyi akıllı saatlerden birisi. Tüm Venu modelleri Garmin Pay desteği, çevrimdışı müzik için yerleşik depolama, yaklaşık beş günlük pil ömrü ve tabii ki birçok harika fitness özelliği ile birlikte geliyor.

Fosil Gen 5: Eski bir favori

07.jpg

TicWatch Pro 3, donanımı nedeniyle en iyi giyilebilir OS saati olarak kabul edilirken, Fossil’in Gen 5 akıllı saati hala favori saatler arasında yer alıyor. Son nesil Qualcomm işlemciye sahip. Bol miktarda RAM, iyi bir pil, harika bir ekran ve tasarıma sahip. 

Skagen Jorn Hybrid HR: En iyi hibrit akıllı saat

08.jpg

Skagen Jorn Hybrid HR. Yenilikçi e-mürekkep ekranı, 2+ hafta uzun pil ömrü sunuyor. Arka plana uyum sağlayarak saati geleneksel bir analog giyilebilir cihaz olarak kamufle eder. Adımlarınızı veya antrenmanlarınızı takip etmek istiyorsanız, temel bir fitness izleme özellikleri setine de sahip bir saat 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN