Ercan Yazgan'ın kızı Billur Yazgan mı? Billur Yazgan'dan açıklama geldi

Ercan Yazgan'ın kızı Billur Yazgan mı? Billur Yazgan'dan açıklama geldi

Türkiye'nin 'Bizimkiler' dizisiyle tanıdığı ünlü oyuncu Ercan Yazgan'ın 71 yaşında hayatını kaybetti. "Acemi Cadı" dizisindeki rolüyle tanınan Billur Yazgan'ın ünlü oyuncunun kızı olduğu iddiaları sosyal medyada çok konuşuldu. İddialar üzerine Billur Yazgan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Felç geçirdikten sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü oyuncu Ercan Yazgan'ın acı habere sanat dünyasını yasa boğarken, Billur Yazgan'la ilgili iddialar da sosyal medyaya damga vurdu. Billi Yazgan'ın Ercan Yazgan'ın kızı olduğu iddiaları gün boyunca konuşuldu

Acemi Cadı'da rolüyle bilinen Billur Yazgan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iddialara son noktayı koydu. Açıklama şöyle: 

Bugün çok değerli ve hepimizin çok sevdiği bir sanatçı olan Ercan Yazgan'ı kaybettik. Herkes gibi ben de çok severdim ve çok üzüldüm. Hepimizin başı sağolsun!  Ama basında benim Ercan Yazgan'ın kızı olduğuma dair hatalı bir bilgi dolaşıyor. Ama bu durum sadece zamanında verdiğim bir röportajda soyadı benzerliğinden faydalanarak tamamen yalan haber yapan kendini bilmez bir gazeteciden kaynaklanmaktadır. Ercan Yazgan babam değildir. Allah rahmet eylesin, gerçek çocuklarına ,ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin!

18-03/09/1869759_3607281d69fe9fc65ae4dcdf0fd10a3d.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN