Erdoğan'dan Demirtaş'a: Fırsatını bulsa dağa koşar!

Erdoğan'dan Demirtaş'a: 
Fırsatını bulsa dağa koşar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demirtaş'ın "Saray'a bağlı gladyo örgütü kuruldu" sözlerine çok sert bir cevap verdi.

[Karar]

Pekin ziyareti sırasında HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Suruç katliamını Saray'a bağlı gladyo örgütü işledi" iddiasına cevap veren Erdoğan, çok sert çıktı: 

Erdoğan'ın açıklamaları: 

Bu, terbiyesizce bir ifadedir. Cumhurbaşkanlığı makamının bu tür densizliklere, alçaklıklara düşmeyecek kadar yüksek bir makam olduğunu özellikle ifade etmek isterim.

Her şeyden önce bu ifadeleri kullanan şahıs, 6-7-8 Ekim, 50 kişinin öldüğü o katliamın baş sorumlusudur.

Şu anda dokunulmazlık zırhı altında bugüne kadar bu süreci ne yazık ki getirmiştir, lekelemiştir, gölgelemiştir.

Şu anda da hala, Avrupa'nın ve ABD'nin bir terör örgütü olarak ifade ettiği PKK'ya yönelik böyle bir yaklaşımı ortaya koyamamaktadır.

Bunların ağzından çıkan her kelamı kulaklarının duyması lazım. Her şeyden önce bu güne kadar ülkenin huzuru, refahı için çalışan bir Cumhurbaşkanına, kalkıp da bu tür yakıştırmaların içerisine girmek, olsa olsa sadece kendi üzerindeki o karanlık bulutları dağıtmaya yönelik adımlardır.

Haddini bilsin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN