Erdoğan'dan Trump'a geçmiş olsun mesajı

Erdoğan'dan Trump'a geçmiş olsun mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter'dan İngilizce paylaştığı mesajında koronavirüse yakalanan ABD Başkan Trump ve eşine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs testi pozitif çıkan ABD Başkanı Donald Trump ile eşi Melania Trump'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Erdoğan, Twitter'den İngilizce yaptığı paylaşımda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan ABD Başkanı Donald Trump ile First Lady Melania Trump'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, karantina sürecini sıkıntısız şekilde atlatıp bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Danışmanı Hicks'in koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran ABD Başkanı Trump kendisini ve işinin de test yaptırdığını ve sonuçların çıkana kadar karantinada olacaklarını açıklamıştı. Trump ve eşi Melenia'nın testi pozitif çıktı.

Trump ve eşinin koronavirüse yakalanması sonrası Rusya'nın geliştirdiği koronavirüs aşısını üreten Gamaleya Enstitüsü'nden, "Trump'a yardıma hazırız" açıklaması da geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN