Esenyurt'ta korona garantili güzellik yarışması: Miss Uganda

Esenyurt'ta korona garantili güzellik yarışması: Miss Uganda

Esenyurt'ta bir gece kulübünde "Miss Uganda" ismiyle düzenlenen güzellik yarışmasında tedbirler hiçe sayıldı. Görüntüler bu kadarına da pes dedirtti.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde koronavirüsle mücadele kapsamında kapalı olması gereken bir gece kulübünde "Miss Uganda" ismiyle güzellik yarışması düzenlendi. Tedbirlerin hiçe sayıldığı yarışmanın görüntüleri izleyenlerin tepkisini çekti. 

uganda2.jpg

İlçede korona tedbirlerine uyulmadığı gerekçesi ile yaklaşık 2 hafta önce mühürlenen bir gece kulübünde "Miss Uganda" adı altında güzellik yarışması organize edildi. Yarışmanın görüntülerinde  salgınla mücadele kapsamında alınması gereken tedbirlere uyulmadığı görüldü.  

uganda1.jpg

Dereceye girmek için yarışan kişiler podyuma çıkarken kapalı olması gereken mekanda yapılan yarışmada konser de verildi. Podyumdaki kişileri izleyenler sosyal mesafe, maske gibi kuralları hiçe sayarken o anları alkol alarak izledi. Yarışmada ortaya çıkan görüntüler ise hayret ettirdi.

uganda3.jpg

MEKAN SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI 

Görüntülerin ardından Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler bugün yarışmanın düzenlediği gece kulübüne gitti. Gece kulübünün işletmecisi M.K., gözaltına alındı. Gözaltına alınan işletme sahibi ifadesi alınmak üzere Kıraç Polis Merkezine getirildi.  

Öte yandan baskın anında eğlence mekanında organizasyonda görev aldıkları belirlenen 6 Ugandalıya da idari işlem yapıldı.  

miss-uganda.jpg

   

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN