Medipol Başakşehir'de bir futbolcu koronaya yakalandı

Medipol Başakşehir'de bir futbolcu koronaya yakalandı

Medipol Başakşehir, bir futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de bir futbolcunun koronavirüs (corona virüs) test sonucunun pozitif olduğu duyuruldu. 

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımı oyuncularımız, teknik heyetimiz, idari ekibimiz ve destek ekibimize yapılan rutin Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve bir futbolcumuzun sonucu pozitif çıkmıştır" denildi. 

Oyuncunun izolasyona alındığı, Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu protokolleri dahilinde gerekli planlamaların yapıldığı kaydedildi. 

BEŞİKTAŞ DA VAKA SAYISI 8’E YÜKSELDİ 

Beşiktaş’ta da 5 futbolcu koronavirüse yakalandı. 

Kulüpten yapılan açıklamada "1'i kadro dışı olan oyuncumuz olmak üzere toplam 3 futbolcumuzun Covid-19 testi pozitif çıktı. Ayrıca ülkelerinin milli takım kamplarında yer alan 2 futbolcumuzun da Covid-19 testleri pozitif çıktı” ifadelerine yer vermilmişti.  

Takımda koronavirüstesti pozitif çıkan futbolcu sayısı 8'e yükseldi. 

TFF’DEN VİDA SONRASI ÖNLEM  

Hırvatistan Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Türkiye ile önceki akşam oynadıkları özel maç için pazartesi günü futbolculara uygulanan rutin korona testlerinin tamamının negatif olduğu fakat, dün sabah bir sonraki İsveç maçı için yapılan testlerde Beşiktaş forması giyen Vida'nın sonucunun pozitif çıktığı duyurmuştu.  

Bu gelişme sonrası TFF kafiledeki herkese koronavirüs testi yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN