Beşiktaş'ta koronalı futbolcu sayısı 8'e yükseldi

Beşiktaş'ta koronalı futbolcu sayısı 8'e yükseldi

Beşiktaş'ta 5 futbolcunun daha koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

Beşiktaş'ta 5 futbolcu koronavirüse yakalandı. Kulüpten yapılan açıklamada 5 ismin test sonuçlarının pozitif çıktığı belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:  

"1'i kadro dışı olan oyuncumuz olmak üzere toplam 3 futbolcumuzun Covid-19 testi pozitif çıktı. Ayrıca ülkelerinin milli takım kamplarında yer alan 2 futbolcumuzun da Covid-19 testleri pozitif çıktı." 

Beşiktaş'ta böylece koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcu sayısı 8'e yükseldi.

TESTİ POZİTİF ÇIKAN VİDA’YI MİLLİ MAÇTA OYNATTILAR  

Hırvatistan Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Türkiye ile dün akşam oynadıkları özel maç için pazartesi günü futbolculara uygulanan rutin korona testlerinin tamamının negatif olduğu fakat, dün sabah bir sonraki İsveç maçı için yapılan testlerde Beşiktaş forması giyen Vida'nın sonucunun pozitif çıktığı duyurdu.  

Bu gelişme sonrası TFF kafiledeki herkese koronavirüs testi yapmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN