Sergen’den Tümer’e sert tepki: Kapasitesi yetmez

Sergen’den Tümer’e sert tepki: Kapasitesi yetmez

Beşiktaş Teknik Direktörü Yalçın, eski takım arkadaşı Tümer Metin’in kendisi hakkında söylediği “Efsane kontenjanından Beşiktaş'a hoca oldu” sözlerine, “Tümer buna karar verebilecek kapasitede mi?” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Haber Global'de yayınlanan "Az Önce Konuştum" programında eski takım arkadaşı Tümer Metin'in kendisiyle hakkında "Efsane kontenjanından Beşiktaş'a hoca oldu. Artık Beşiktaş'ta liyakat bitmiş" sözlerine çok sert tepki gösterdi. 

“BEŞİKTAŞ’TA TEK EFSANA BEN DEĞİLİM” 

Beşiktaş'ta tek efsane kendisi olmadığını söyleyen Yalçın, şu ifadeleri kullandı:  

Benim bir sürü takım arkadaşım var. Onlar da hoca olabilirdi buraya. Öyle bir şey varsa herkes buraya hoca olabilir. Tümer Metin'in sözlerini bana akşam söylediler. Ben önce inanmadım. 'Tümer böyle laflar kullanmaz' dedim. Takım arkadaşım ve sürekli konuştuğum biri. 'Tümer bu cümleleri kullanacak kadar düşürmez işi' dedim. Bu işte kimin yeterli olup olmadığına kim karar veriyor? Tümer buna karar verebilecek kapasitede mi? Hiç teknik direktörlük yapmış mı, bir takımı çalıştırmış mı? Çalıştırmamış o yüzden bu konular hassas konular.” 

sergen.jpg

"TÜMER'E HİÇ YAKIŞTIRAMADIM" 

Tümer Metin'in kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştırdığını ileri süren Yalçın, "Bu eleştiri değil, itibarsızlaştırma. Böyle eleştiri olmaz. Bunlara gerek yok. Biz birlikte şampyonluklar kazandık. Kupalar kazandık Tümer'le. Sen beni eleştirebilirsin, hamleleri yanlış yaptı diyebilirsin. Ama 'Efsane olduğu için geldi' diyemezsin. O zaman da ben sana 'Benim çalıştırdığım kulüplere dön de bir bak, takımları nerede almışım, nerede bırakmışım' derim. Buralara gelmek için çok çalıştım. O yüzden bu açıklamaları Tümer'e hiç yakıştıramadım" ifadelerini kullandı.  

tumer.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN