Sergen Yalçın'dan 'ayrılık' iddialarına yanıt: Futbolda böyle durumlar var ama...

Sergen Yalçın'dan 'ayrılık' iddialarına yanıt: Futbolda böyle durumlar var ama...

Süper Lig'de 8 haftanın ardından 11. sırada yer alan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, hakkında çıkan 'istifa edeceği' iddialarına yanıt verdi. Kötü gidişat için "Futbolda böyle durumlar var" diye Yalçın, toparlayacaklarını söyledi.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, ayrılık iddialarının ardından BJK TV'ye konuştu. Takımdan ayrılacağı yönünde ortaya çıkan haberleri yalanlayan genç teknik adam, siyah-beyazlı camianın sembol isimlerinden biri olduğunu söyledi.

"AYRILIK HABERLERİ KASITLI ÇIKARILIYOR"

Sergen Yalçın BJK TV'ye yaptığı açıklamada, "Bu sosyal medya ile uğraşmak zor. Herkes istediğini yazdığı için cevap vermek zorunda kalıyoruz. Bu haberler bizi yıpratmak amacıyla çıkarılıyor. Anlam vermek mümkün değil. Benim Beşiktaş'ta görevi bırakma gibi bir lüksüm yok. Futbolda böyle durumlar var ama toparlayamayacağımız bir durum yok. Hem hastalıkla uğraşmak, maç yapmak kolay değil. Benimle ilgili böyle haberler olmaz. Camianın sembol isimlerinden biriyim. Böyle bir dönemde olması mümkün değil" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN