Nazım Sangare'den Gökhan Gönül cevabı: Formayı alınca eminim ki vermeyeceğim

Nazım Sangare'den Gökhan Gönül cevabı: Formayı alınca eminim ki vermeyeceğim

Fenerbahçe'nin sağ beki Nazım Sangare, Milli Takım'ın Hırvatistan maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Milli futbolcu Nazım Sangare de Hırvatistan karşısında iyi bir futbolla kazanmak istediklerini belirterek, "Her zamanki gibi sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Yüzde yüzümüzü verirsek yarın da kazanacağız." dedi. 

Nazım, "Kendi takımında Gökhan Gönül oynuyor. Milli Takıma sen seçildin. Bu durumla ilgili ne söylemek istersin?" sorusuna, "1,5 aydan beri Fenerbahçe'deyim, biraz geç katıldığım için sanki bana biraz zaman gerekiyor. Sabırlı olmam gerekiyor. Eminim ki hoca bana şans verecek, formayı verecek. O zaman en iyisini vermem gerekiyor, ondan sonra formayı bir daha vermek istemiyorum. Eminim ki vermeyeceğim." yanıtını verdi.

Nazım'la ilgili gelen soruyla ilgili konuşan Şenol Güneş ise, "Gökhan da bizim için çok değerli bir oyuncu. İlk kamp dönemi de gelmişti. Çok büyük katkıları oldu. Sakatlığı oldu. Genç arkadaşlarımız şans bulunca, Gökhan takımında oynuyor ama ihtiyaç olursa niye olmasın ki. Gökhan da Türkiye'nin büyük bir evladı. Her oyuncuya kapımız açık dedik ama bu her oyuncuyu alacağımız anlamına gelmez. Oyuncunun yeteneği, karakteri güçlü olduğu takdirde gerekirse düşünülür. Yanlış iş yapmayacağız, kamuoyunun beklemediği iş yapmayacağız. Herkesin içine sinen işler yapacağız. Tüm oyuncuların bu ülke için en iyisini yapmasını düşündüğüm için buraya çağırıyorum. Bu tip küçük işlerle takımımıza zarar vermeyi doğru bulmuyorum. Kenarda bekleyen bir oyuncu belki yarın kadroya girecektir. Bu kadroya baktığınız zaman 9 yıl önce Burak ve Caner vardı. Caner, Hırvatistan maçında yedekti yine 11 Kasım'da Hırvatistan'la oynayacağız. O kadrodan iki oyuncu var. Kadro tamamen değişti. Bu olacak. Hepimiz buraya hizmet için geldik, en iyi ve doğrusunu yapacağız. Bu konuya dikkat edersek doğru olur." şeklinde konuştu.  

Almanya doğumlu olan Nazım, Alman ve Türk futbolunun farklarının sorulması üzerine ise, "Türkiye'de futbol biraz daha sert, daha güçlü, daha tekniğe önem veriyoruz. Almanya'da çok disiplinli çalışıyorlar. Orada daha hızlı futbol oynuyorlar. Ama Türk futbolu yavaş yavaş gelişiyor." değerlendirmesinde bulundu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN