Sergen Yalçın Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı!

Sergen Yalçın Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı!

Beşiktaş'ta sular durulmuyor! Sezon başında Avrupa kupaları elemelerini geçemeyen, ligde 3 mağlubiyet, 3 galibiyet alarak 11. sırada bulunan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılmak kararı aldığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Kaotik bir ortamda sezona başlayan ve mali krizle boğuşan Beşiktaş'ta, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kredisi tükeniyor. Genç oyuncularla ilgili yaptığı açıklamalar eleştiri konusu olan, transferler konusunda yönetimle ters düşen ünlü teknik adamın ayrılık kararı aldığı, fakat dostlarının araya girmesiyle bu kararından vazgeçtiği iddia edildi.

Best FM'de 'Basın Tribünü'nde gündemi değerlendiren Gökhan Dinç, Beşiktaş ile ilgili bazı iddialarda bulundu. Siyah-beyazlı yönetimin, oynanacak Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarında olası puan kayıplarına göre teknik direktör Sergen Yalçın ile yolları ayırmayı düşündüğünü aktaran Gökhan Dinç, bunu öğrenen Sergen Yalçın'ın sinirlenerek istifa kararı aldığını söyledi. Dinç, genç teknik adamın yakın çevresinin iknalarıyla bu kararından geri döndüğünü belirtti.

"BEŞİKTAŞ'TA CİDDİ AYRILIKLAR YAŞANABİLİR"

Gökhan Dinç'in açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarını kazanamazsak Sergen Yalçın ile yolları ayıralım diye bir konuşma oluyor yönetimde. Bunu duyan Sergen Yalçın, 'Onlar beni göndermeyi düşünüyorlarsa ben şimdi ayrılmaya hazırım' diyor. Ama dostları araya giriyor.

Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarında alınacak skorlara göre Beşiktaş'ta çok ciddi bir ayrılık olabilir. Beşiktaş'ta yönetim kurulu toplantısında Sergen Yalçın'ın yerin getirebilecek hoca için bile bazı konuşmalar olmuş, fikir belirtenler olmuş. Daha önce Beşiktaş'ta çalışmış bir hoca"

Öte yandan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün saat 13.00'te Bein Sports Haber kanalında gündeme dair açıklamalarda bulunacak. Başkan Çebi'nin Sergen Yalçın iddialarına değinip değinmeyeceği merak ediliyor.

BU SEZON AVRUPA KUPALARINDAN İKİ KEZ ELENDİ

2020-21 sezonunda Süper Lig'de 8. hafta geçilirken, 1 haftayı bay geçen Beşiktaş 7 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle puan tablosunda 11. sırada bulunuyor. Sezon başında Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda PAOK'a elenen siyah-beyazlılar, Avrupa Ligi 3. eleme turunda da Rio Ave takımına mağlup olarak Avrupa kupalarına katılamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN