Alman teknik direktör Christoph Daum'dan Beşiktaş itirafı

Alman teknik direktör Christoph Daum'dan Beşiktaş itirafı

Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor gibi takımları çalıştırıp şampiyonluklar yaşayan Christoph Daum, kariyeri ve birçok konu ile ilgili Alman t-online'a verdiği röportajda konuştu.

2017 yılından bu yana takım çalıştırmayan Alman hoca Daum, verdiği röportajda kariyerinde yaşadığı zorluklardan bahsederken, bir dönem çalıştırdığı Beşiktaş ile ilgili de itiraflarda bulundu.

67 yaşındaki teknik adam, son dönemde yaşı ile ilgili hissettikleri dışında iyi olduğunu söylerken, "Son dönemde yaşımı hatırlatan birkaç biyolojik işaret dışında kendimi çok iyi hissediyorum. Ailemle beraberim ve mutluyum. Bazen yakın arkadaşlarımın beklenmedik şekilde ölüm haberini almak beni düşündürüyor" dedi.

"YARALAR İYİLEŞTİ AMA İZLERİ KALDI"

2000 yılında yaşadığı kokain problemleri hakkında gelen soruyu da yanıtlayan Daum, "Hayatım kurşun kalemle yazılmadı. Birçok gazeteci hayatımın o dönemine odaklanıyor. Kariyerimin diğer kısımlarının tamamen görmezden gelinmesine şaşırıyorum. Yaralar iyileşti ama izleri kaldı" diye konuştu.

"REDDETTİM, HAZIR DEĞİLDİM"

"O dönem yargılandığım Koblenz ile İstanbul arasında gidip gelmek kolay olmadı" diyen Daum, Beşiktaş ile ilgili yaptığı itirafta ise, "Beşiktaş durumumu tam olarak anladı ve 2 aylık ara vermemi istedi. Beni 2 ay sonra tekrar göreve beklediklerini söylediler, ben bunu reddettim. Hazır değildim" ifadelerini kullandı.

DAUM'UN TÜRKİYE KARİYERİ

Türkiye'de Fenerbahçe'yle 2, Beşiktaş'la 1 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Daum, son olarak 2017 yılında Romanya Milli Takımı'nı çalıştırmıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN