Milli maçta korona paniği! Vida'nın testi pozitif çıktı

Milli maçta korona paniği! Vida'nın testi pozitif çıktı

Türkiye ile Hırvatistan maçında forma giyen Beşiktaşlı oyuncu Vida’nın korona testinin pozitif çıkması tartışmalara neden oldu. 45 dakika boyunca top koşturan oyuncunun kimlere temas ettiği araştırılıyor.

Hırvatistan Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Türkiye ile dün akşam oynadıkları özel maç için pazartesi günü futbolculara uygulanan rutin korona testlerinin tamamının negatif olduğu fakat, dün sabah bir sonraki İsveç maçı için yapılan testlerde Vida'nın sonucunun pozitif çıktığı duyurdu.   

Sağlık ekibinin ilk bilgiyi devre arasında aldığı ifade edilen açıklamada, bu gelişmeler neticesinde Teknik Direktör Zlatko Dalic'in ikinci devre başlamadan Vida'yı oyundan aldığı aktarıldı.  

Açıklamada, Hırvat futbolcunun salgın prosedürleri gereği ikinci test sonucu belli olana dek izole edildiği ve İstanbul'da kalacağı bildirildi.  

Test sonuçları negatif çıkan diğer kafile üyelerinin İsveç'e hareket edeceği belirtilen açıklamada, Vida'nın yanı sıra bir federasyon yetkilisinin de test sonucunun pozitif çıktığı ancak bu kişinin takımla teması olmadığı kaydedildi. 

KARŞILAŞMA 3-3 BERABERE BİTTİ 

Türkiye ile Hırvatistan, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadelenin 23. dakikasında Cenk tosun ile öne geçen Milliler, 32. dakikada Budimir'in golüne engel olamadı ve skora denge geldi. 

Dakikalar 41'i gösterdiğinde sahneye Deniz Türüç çıktı ve devreye 2-1'lik skorla girildi. 

Hırvatistan 53. dakikada Pasalic ve 56. dakikada Brekalo'nun golleriyle skoru 3-2'ye getirdi. 

Milliler, 57. dakikada Cengiz Ünder'in şık golüyle yanıt verdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve A Milli Takım, Hırvatistan ile 3-3 berabere kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN