Esenyurt'ta Özel çocuklardan hayvan dostlarına ziyaret

Esenyurt'ta Özel çocuklardan hayvan dostlarına ziyaret

İstanbul'da Esenyurt Belediyesi Modern Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden özel çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı.

Her gün onlarca kişiyi ağırlayan Esenyurt Belediyesi Modern Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin, bu kez özel konukları vardı. Hayvan barınağı konusunda İstanbul’da örnek teşkil eden, Esenyurt Belediyesi Modern Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Engelliler Koordinasyon Merkezi’nin organizasyonuyla, özel çocukları ağırladı. Hayvan dostlarıyla buluşup onları sevme imkanı bulan çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdi. Gün boyu süren etkinlikte özel çocuklar, minik tavşanlar, kuzular, yavru kedi ve köpeklerle eğlenceli anlar yaşadı. Güzel bir günün ardından barınaktan ayrılan çocuklar, geriye sevgi dolu fotoğraf kareleri bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN