Esenyurt'ta yasak aşk cinayeti: Ceset parçalarını böyle taşıdı

Esenyurt'ta yasak aşk cinayeti: Ceset parçalarını böyle taşıdı

İstanbul’da yasak aşk yaşadığı iddia edilen komşusu N.A.’nın kocası tarafından öldürülen Süleyman Akbaba’nın ceset parçalarının taşınma görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, A.A.’nın içerisinde ceset parçası bulunan bir poşetle yürüdüğü

Esenyurt’ta yaşayan Süleyman Akbaba, 11 Temmuz’da ortadan kaybolmuştu. Cesedi parçalanmış olarak Büyükçekmece’de bulunan Süleyman Akbaba’nın yasak aşk sebebiyle öldürüldüğü ve cesedinin 8 parçaya ayrıldığı belirlendi.

Polis ekiplerince yapılan çalışmada, cinayeti Süleyman Akbaba’nın yasak aşk yaşadığı N.A.’nın kocası A.A.’nın işlediği anlaşıldı. A.A. ve karısı gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR

Her iki şüpheli de emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanırken, olayla ilgili bir kamera görüntüsü ortaya çıktı.

CESET PARÇALARINI TAŞIDI

Ortaya çıkan görüntülerde A.A.’nın elinde bir çöp poşet taşıdığı görülüyor. O çöp poşetinde ise Süleyman Akbaba’nın ceset parçalarının bulunduğu belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN