Evli olduğu kadını ve kendisini engellemeye çalışan kardeşini bıçakladı

Evli olduğu kadını ve kendisini engellemeye çalışan kardeşini bıçakladı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir erkek evli olduğu kadını boğazından, kendisini engellemeye çalışan kardeşini ise bacağından bıçaklayarak yaraladı. Boğazından bıçaklanan kadının yeğeni ise zanlıyı bıçakladı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Limontepe Mahallesi 9703 Sokak'ta meydana geldi. Emin B. ile evli olduğu kadın Müslima B. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüdü ve Emin B. Müslima B.'yi bıçakla boğazından yaraladı.

KENDİSİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞAN KARDEŞİNİ DE BIÇAKLADI

Emin B., bu sırada olaya müdahale eden kardeşi Adem B.'yi de bıçakla sağ bacağından yaraladı. Bu sırada olay yerine gelen Müslima B.'nin yeğeni olduğu öğrenilen Burak A. da Emin B.'yi bıçakladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Burak A. polis tarafından gözaltına alınırken, yaralılardan Müslima B. ile Adem B. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Emin B. ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN