Fenerbahçe Beko, Olimpia Milano'yu deplasmanda devirdi: 92-100

Fenerbahçe Beko, Euroleague'in 27. haftasında Olimpia Milano deplasmanından 92-100'lük galibiyetle döndü. Sarı-lacivertlilerde Nando De Colo 20, Lorenzo Brown 18 sayı ile oynarken Jan Vesely double-double yaptı.

Türk Hava Yolları Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, deplasmanda karşılaştığı İtalyan temsilcisi Olimpia Milano'yu 92-100'lük skorla mağlup etti. Geçtiğimiz hafta 'Türk derbisi'nde Anadolu Efes'e farklı mağlup olan Fenerbahçe Beko, turnuvada iyi bir performans göstererek 3. sırada yer bulan Milano ekibini özellikle son çeyrekteki etkili oyunuyla devirdi. Bir süredir üç sayı çizgisinin gerisinden isabet sorunu yaşayan Kokoskov'un öğrencileri, Milano maçıyla yeniden ritim buldu. 23'te 12'lik üç sayı isabeti bulan Fenerbahçe, takım halinde 35 ribaund ve 22 asistle hem savunma hem de hücumda etkili performans gösterdi. 

Fenerbahçe Beko'da Nando De Colo 20 sayı, 3 asistle ve Lorenzo Brown 18 sayı 4 asistle oynarken Çekyalı yıldız Jan Vesely 13 sayı 10 ribaund 8 asistle triple-double'ı kaçırdı. Ev sahibi ekipte ise Kevin Punter 20 sayı 2 ribaund ve Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Luigi Datome 16 sayı 6 ribaundla takımına galibiyeti getirmeye çalıştı. Sarı-lacivertliler, yarın ASVEL ile oynayacak. Lyon'da Astroballe Salonu'nda oynanacak mücadele, TSİ 22.45'te başlayacak.