Fethiye Belediyesi kendi ürettiği konteynırlarla ambalaj atıklarını toplamaya hazırlanıyor

Fethiye Belediyesi kendi ürettiği konteynırlarla ambalaj atıklarını toplamaya hazırlanıyor

Muğla'da Fethiye Belediyesi, vatandaşın taleplerini yerine getirebilmek ve atık toplama sistemini daha ileriye taşıyabilmek amacıyla geri kazanılabilir nitelikteki atıklar için, 25 adet geri dönüşüm konteynırı üretti. Üretilen 25 adet konteynır, şehrin belli noktalarına yerleştirildi.

Fethiye'de üretilen geri dönüşüm konteynırlarının üstünde atıkların atılması gereken saatler de yer alıyor. Belirtilen bu saatlerde atıkların atılması ile görüntü kirliliğinin önüne geçileceği gibi, atıkların sahada durma süresinin kısaltılması hedefleniyor. Hangi cins atıkların atılabileceği görsellerle ünitelerin üzerinde yer alıyor. Böylece ıslak çöp veya benzeri başka atıkların bu alana atılmaması gerektiği vurgusu dikkat çekiyor. Vatandaşların her bölgede atık çıkarma saatlerine dikkat etmesi durumunda sürecin iyi ilerleyeceğini vurgulayan Fethiye Belediyesi yetkilileri, daha temiz bir Fethiye için belirtilen saatlere uyulması konusunda vatandaşları uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN