Fırat Aydınus'un imaj değişikliği sosyal medyada gündem oldu

Fırat Aydınus'un imaj değişikliği sosyal medyada gündem oldu

FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı öncesinde yine imaj değiştirdi. Dış görünüşüne en çok dikkat eden hakemler arasında yer alan Aydınus'un bu görüntüsü de sosyal medyada olay oldu.

Süper Lig'de 2.haftada oynanan Alanyaspor-Antalyaspor maçında yeni imajıyla gündem olan Fırat Aydınus, Fenerbahçe-Gaziantepspor maçında imaj değiştirdi. Saçlarını kestiği görülen Aydınus'un yeni imajı kısa süre içerisinde sosyal medyada konu oldu.

Özellikle saçlarının görüntüsüne büyük önem veren Aydınus, bazı maçlara jöleli, bazılarına gölge attırarak, bazılarına ise balyaj yaptırarak çıkıyor.

16-09/25/resimid_4571848-1474834661

16-09/25/resimid_4572934

AHMET ÇAKAR DALGA GEÇMİŞTİ

Fırat Aydınus, saçlarının modelini sık sık değiştirdiği için eski hakem Ahmet Çakar'ın eleştirilerine bile hedef olmuştu. Çakar, geçen sezon ki Bursaspor-Galatasaray maçı sonrası attığı tweette, "Ya Fırat Aydınus, saçlar belli ki papatya ile sararmış, çok da yakışıklısın ama hakemliğin bitmiş ve bunun artık sen de farkındasın" diye yazmıştı.

16-09/25/resized_dc780-d8a5ed4bfirat1

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN