Sizin Burç Yapınız En Zekiler Arasında Olabilir! İşte En Zeki Olabilecek 3 Burç

Sizin Burç Yapınız En Zekiler Arasında Olabilir! İşte En Zeki Olabilecek 3 Burç

Astroloji dünyasında en zeki burçların hangisi olduğunu biliyor musunuz? Burçlar hepimizin karakteristik özelliğini ortaya çıkaran unsurdur. Bazıları doğuştan gelen yeteneğe sahip olsada bazıları ise yeteneğini sonradan keşfedebiliyor. Burçlar insan hayatını etkilediği için duygusallık, zekilik gibi kavramlarıda etkilemektedir Peki buna göre sizce en zeki burçlar hangisi? Detaylarıyla paylaşıyoruz.

En çok merak edilen ve sürekli takip edilen burç özellikleri arasında en zeki burçların hangisi olduğu listede yer alıyor. Peki astrolojiye göre en zeki burç hangisi? Burcu zeki yapan özelliği nedir? Araştırmalara göre günlük hayatta özelliğini taşıdığımız burçlar nasıl bir zekaya sahip olduğumuzu ortaya çıkarıyor. Bir çok farklı zeka alanları bulunuyor, peki siz bunlardan hangisinde iyisiniz? İşte en zeki o burçlar.

haber-ici.jpg

KOÇ LİSTENİN BAŞINDA

En zeki burçlar listesinde sıralamanın başına koç geçmiş durumda. Yapı ve davranış bakımından oldukça zeki olan koç siz bir şey söylediğinizde cümlenizi henüz bitirmeden o zaten çoktan anlamıştır. Yani kısacası leb demeden leblebiyi anlar.

HEM KISKANÇ HEM ZEKİ AKREP

Fazla kıskançlığıyla bilinen akrep burcu bu seferde zeki olmasıyla ön plana çıkıyor. Zeka sonradan kazanılmıyor fakat zekayı kullanmak sonradan öğrenilen bişey olabilir. Akrep burcu zekasını en iyi kullanabilen burçlar arasında.

ZEKİ TERAZİ DENGEYİ SEVER

Hayatını dengeli bir şekilde sürdürmeyi seven terazi burcu bunun yanı sıra zeka konusunda da öyle dengeli olmak hoşuna gidiyor. Zekaya ve duygulara oldukça önem veren terazi tedbiri elden bırakmıyor.

haber-ici2.jpg

AKSİ BOĞADA EN ZEKİLER LİSTESİNDE

Agresif ve aksi davranışlarıyla bilinen boğa burcu listenin 4. sırasına yerleşmiş durumda. Bazı zamanlarda duygularıyla hareket etsede bazı zamanlar aklıyla hareket etmeyi oldukça seviyor. Fakat çok kararsız burç olduğu için dikkat etmekte fayda var.

HEM ZEKİ HEM PLANCI İKİZLER

Ne kadar duygusal olsalarda aynı zamanda zeki ve plancı olmayıda başaran ikizler burcuda listemizde yer alıyor. İkizlerin parlak ve ışıltılı zekası gözünüzü kamaştırabilir çünkü onlar zekaya dair her şeyi severler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN