Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'a 4-1 mağlup oldu

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'a 4-1 mağlup oldu

Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında 4-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların tek golünü Adem Büyük kaydederken, ev sahibi ekibin golleri ise Cisse (2), Bakasetas ve Mustafa Pektemek'ten geldi.

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan mücadeleyi Alanyaspor 4-1'lik skorla kazandı.

Alanyaspor'a galibiyeti getiren goller, 43. ve 45+2. dakikalarda Papiss Cisse, 89. dakikada Bakasetas ile 90+5. dakikada Mustafa Pektemek'ten geldi. Galatasaray'ın tek sayısını ise 45+3. dakikada Adem Büyük kaydetti.

Bu sonucun ardından yenilmezlik serisini 4 maça yükselten ve bu periyotta 8 puan toplayan Alanyaspor, 51 puanla 5. sıraya yükseldi. Pandemi arası sonrasında kazanamayan, Galatasaray ise 52 puanla 4. sırada kaldı.

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacakken, Alanyaspor ise Antalyaspor deplasmanına konuk olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN