Galatasaray, Göztepe'yi 3-1 mağlup etti

Galatasaray, Göztepe'yi 3-1 mağlup etti

Süper Lig'in 33. haftasında iki penaltının kaçtığı maçta Galatasaray evinde Göztepe'yi 3-1 mağlup ederek 8 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Süper Lig'de 33. hafta maçında Şampiyonlar Ligi şansını sürdürmek isteyen Galatasaray ile iddiası kalmayan Göztepe karşı karşıya geldi. Mücadelede kazanan 3-1'lik skorla Galatasaray oldu.

Galatasaray'ın gollerini 60. dakikada Marcelo Saracchi, 81. dakikada frikikten Emre Akbaba ve 90+7. dakikada Yunus Akgün kaydetti.

3,5 YIL SONRA FRİKİKTEN GOL

Galatasaray, 3,5 yıl aradan sonra frikikten Emre Akbaba ile gol bulmuş oldu. Göztepe'nin tek golü Stefano Napoleoni'den geldi.

Galatasaray'ın ikinci yarıda kazandığı penaltıda Adem Büyük, Beto'ya takıldı. Ancak Beto'nun çizgiyi geçtiği gerekçesiyle tekrarlanan penaltıda Younes Belhanda da üst direği nişanladı.

Bu galibiyetin ardından Galatasaray puanını 55'e yükseltti. Göztepe 39 puanda kaldı.

Süper Lig'de gelecek hafta Galatasaray, Antalyaspor'a konuk olacak. Göztepe, Sivasspor'u ağırlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN