Galatasaray’ın Avrupa’daki sponsoru THY oldu! Galatasaray haberleri

Galatasaray’ın Avrupa’daki sponsoru THY oldu! Galatasaray haberleri

Galatasaray’ın 2018-2019 sezonundaki Avrupa kupalarında oynayacağı maçların forma sponsoru Türk Hava Yolları (THY) oldu.

Galatasaray’ın 2018-2019 sezonundaki Avrupa kupalarında oynayacağı maçların forma sponsoru Türk Hava Yolları (THY) oldu. Galatasaray, THY ile Avrupa maçlarını kapsayan önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Bu bağlamda sarı-kırmızılılar, 2018-2019 sezonunda Avrupa kupalarında oynayacağı karşılaşmalara THY logolu formayla çıkacak.

Galatasaray’ın resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile Türk Hava Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Galatasaray’ımız, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi, önümüzdeki sezon da Avrupa kupalarında oynayacağı karşılaşmalarda Türk Hava Yolları logolu forma ile boy gösterecek" ifadelerine yer verildi.

GALATASARAT, KASIMPAŞA MAÇINA HAZIR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında bu akşam lider Kasımpaşa'yla yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmana futbolcuların, dinamik ısınmayla başladığı belirtildi. Pas ve pres çalışmasıyla devam eden antrenmanın, taktik provayla sona erdiği kaydedildi.

Nijerya Milli Takımı'ndan dönen Henry Onyekuru'nun, antrenmanın ilk bölümünde takımda yer aldığı daha sonra tek başına yenilenme çalışması yaptığı ifade edildi. Maicon Roque'nin ise takımdan ayrı kondisyonerler eşliğinde özel bir program dahilinde çalıştığı aktarıldı. Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi. Galatasaray ile Kasımpaşa arasında yarın Türk Telekom Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 21.00'de başlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN