Gaziantep'te yarın okullar tatil mi? 3 Ocak'ta kar tatili var mı?

Gaziantep'te yarın okullar tatil mi? 3 Ocak'ta kar tatili var mı?

3 Ocak cuma günü Gaziantep'te okullar tatil mi? Vatandaşlar Gaziantep yarın okullar tatil mi? Gaziantep Valiliği kar tatili var mı? sorularının yanıtını araştırıyor. Meteoroloji bölgede kar yağışının devam edeceğini açıklarken Gaziantep'te bu gün okullar tatil edilmişti. Bugün Gaziantep'te Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde kar yağışı nedeniyle tatil edildi. Gaziantep Valisi Davut Gül'den şu ana kadar kar tatili haberi gelmedi. Yarın tatil olup olmayacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Gaziantep'te yarın okullar tatil mi? 3 Ocak tatil olacak mı? İşte merak edilen tüm detaylar ve Gaziantep son dakika haberleri

Haberimizde 'Gaziantep yarın okullar tatil mi? Gaziantep Valiliği kar tatili var mı?' sorularının yanıtını bulabilir 3 Ocak son dakika haberlerini ve Valilikten gelen kar tatili açıklamalarını merak eden vatandaşlar için derledik. Bu gün sabah saatlerinde (2 Ocak) Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde tatil edildiğini sosyal medya hesabında açıkladı. Kar yağışı etkisi altında olan Gaziantep'te yarın tatil yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu.  Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte yoğun kar yağışının devam ettiğini belirtti.

Gül, açıklamasında, "Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerimizde 02.01.2019 tarihinde bir gün okullar ve rehabilitasyon merkezleri tatil edilmiş, engelli ve hamileler idari izinli sayılacaktır." ifadelerine yer verdi.

Gaziantep okulların tatil edilip edilmediğine dair tüm son dakika haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz. 

GAZİANTEP HAVA DURUMU

Gaziantep'te yılın ilk günü yağan kar, hayatı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının eksi derecelere kadar düştüğü kentte, sabah başlayan kar yağışı etkisini artırarak sürdürdü. Kar yağışı nedeniyle, yola çıkanlar zor anlar yaşadı. Kar nedeniyle araçlar kayarken, sürücüler zor anlar yaşadı. Yayalar ise yürümekte zorluk çekti. Yetkililer, gün boyu devam etmesi beklenen yağış ve buzlanmaya karşı uyarıda bulundu.

19-01/02/gaziantep-yarin-okullar-tatil.jpg

YOĞUN KAR YAĞIŞI ULAŞIMDA AKSAMALARA NEDEN OLDU? 

Antalya - Konya karayolunda, etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde dün akşam saatlerinden beri etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle Antalya- Konya karayolunda ulaşımda aksamalar yaşandı. Sürücüler yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Karayolları ekipleri bölgede kar küreme çalışması başlattı. Trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN