Gelecek Partisi 1. Hilvan ilçe kongresini yaptı

Gelecek Partisi 1. Hilvan ilçe kongresini yaptı

Gelecek Partisi, teşkilatlandığı ilçelerde kongrelerini bir bir gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesindeki kongresini tamamlayan Gelecek Partisi’nde, delegelerin tamamının oyunu alan kurucu ilçe başkanı Mustafa Salgut görevini sürdürdü.

Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil de yönetimi ile birlikte Hilvan 1.Olağan kongresine katıldı. Kongrede bir konuşma yapan il başkanı Yeşil, “Gelecek Partisi hızlı bir şekilde teşkilatlanmaya devam ediyor. Bugün Hilvan 1. Olağan kongremizi yapıyoruz. Gelecek Partisi, 63 il ve 300 ilçede teşkilatlanmıştır. Gelecek Partisi tabela Partisi değildir. Gelecek Partisi, iktidara geldiğinde hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan, hepsine eşit mesafede olacak. Gelecek Partisi iktidarında mülakat ve torpiller olmayacak.” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN