Gelecek Partisi'nden 15 Temmuz belgeseli

Gelecek Partisi'nden 15 Temmuz belgeseli

Gelecek Partisi, 15 Temmuz darbe kalkışması ile ilgili belgesel hazırladı. Partinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bu kez “Konuşanlar” değil "Yaşayanlar" anlatıyor! 15 Temmuz Ruhuyla Geleceğe belgeselimiz, yarın sosyal medya hesaplarımızda." denildi.

Gelecek Partisi, sosyal medya hesabından 15 Temmuz darbe kalkışması ile ilgil hazırladığı belgeselin fragmanını yayımladı.

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 4. yılı yarın ülkenin farklı yerlerinde yapılacak etkinliklerle anılacak. Törenlerde şehitler için dualar okunacak. Gelecek Partisi de 15 Temmuz'la ilgili bir belgesel hazırladı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"KONUŞANLAR DEĞİL YAŞAYANLAR ANLATIYOR"

"Bu kez “Konuşanlar” değil "Yaşayanlar" anlatıyor! 15 Temmuz Ruhuyla Geleceğe belgeselimiz, yarın sosyal medya hesaplarımızda."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN