Göztepe deplasmanındaki Fenerbahçe'nin gözü zirvede

Göztepe deplasmanındaki Fenerbahçe'nin gözü zirvede

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Göztepe'ye konuk olacak. 18 Ekim 2020 Pazar günü saat 19.00'da oynanacak karşılaşma, Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Sarı Kanarya galip gelmesi halinde, maç fazlasıyla ligde liderliğe oturacak.

8 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, 6 puanla dokuzuncu sırada yer alan Göztepe ile İzmir'de karşı karşıya geliyor. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak maç, her iki takım için de büyük öneme sahip. Bu sezon daha başarılı bir grafik sergilemek isteyen İlhan Palut yönetimindeki Göztepe, sağlam bir kadro kuran Fenerbahçe karşısında mücadele edecek. İşte, 'Göztepe Fenerbahçe maçı ilk 11'leri'...

GÖZTEPE FENERBAHÇE NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

SÜPER LİG 5. HAFTA

MAÇ: Göztepe - Fenerbahçe

STAT: İzmir Gürsel Aksel Stadyumu

TARİH: 18 Ekim 2020 Pazar günü

SAAT: 19.00

YAYIN: Bein Sports 1

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Volkan Ahmet Narinç (1. yardımcı), Serkan Çimen (2. yardımcı), Sarper Barış Saka (4. hakem), Ali Şansalan (VAR), Erkan Zengin (AVAR)

GÖZTEPE FENERBAHÇE BEIN SPORTS MAÇ LİNKİ

Fenerbahçe ile Göztepe, bugün yapacakları maçla Süper Lig'de 53. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında geride kalan 52 maçtan 24'ünü Fenerbahçe, 8'ini Göztepe kazandı, 20 müsabaka da berabere sonuçlandı. Gollerde de Fenerbahçe'nin, Göztepe'ye 79-36 üstünlüğü bulunuyor.

Geçen sezonun ilk yarısında İzmir'de yapılan müsabaka 2-2 berabere tamamlanmıştı. İkinci devre İstanbul'da oynanan karşılaşmayı ise Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı. İki takım İzmir'de 27. kez lig maçı oynayacak. Geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe'nin galibiyetlerde 8-6 üstünlüğü bulunuyor. İzmir'de 12 maç da berabere sonuçlanırken, Fenerbahçe 28, Göztepe ise 20 gol attı.

GÖZTEPE FENERBAHÇE KAÇ KAÇ?

Keyifli mücadele, yayıncı kuruluş Bein Sports 1 kanalından naklen ekranlara gelecek. MAÇ LİNKİ yazan yere tıklayarak maçı canlı izleyebilir, CANLI SKOR yazan yere tıklayarak golleri an be an takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe ile Göztepe arasında geride kalan 52 lig maçında en farklı skora sarı-lacivertliler imza attı. 1974-1975 sezonunda İstanbul'da yapılan maçta Fenerbahçe sahadan 7-1 galip ayrıldı. Göztepe ise toplam 8 kez yendiği rakibi karşısında 7 galibiyetini tek farklı skorlarla elde etti, 1970-1971 sezonunda evinde 3-1 kazandı.

MAÇ SEYİRCİLİ Mİ YOKSA SEYİRCİSİZ Mİ?

Türkiye Futbol Federasyonunun locaların kapasitesinin yüzde 50'si kadar seyirci alma kararının ardından Gürsel Aksel Stadı'ndaki maçlarda localarda rezerve edilmemiş 45 bileti çekilişle taraftarlara dağıtacağını duyuran sarı-kırmızılı kulüp, Fenerbahçe maçı için geçen sene kombinesi olanların arasından 45 seyirciyi belirledi.

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

İLK 11'LER

GÖZTEPE

İrfan Can
Murat
Atınç
Marko
Berkan
Poko
Soner
Guilherme
Halil
Tripic
Brown

YEDEKLER: Megyeri, Burekovic, Gassama, Titi, Kubilay, Mossoro, Obinna, Efe, Burak, Cherif

FENERBAHÇE

Altay
Nazım
Tisserand
Serdar Aziz
Caner
Gustavo
Sosa
Ozan
Valencia
Pelkas
Samatta

YEDEKLER: Harun, Novak, Sadık, Tolga, Mert Hakan, Ferdi, Thiam, Sinan, Ademi, Cisse

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

* Fenerbahçe'yi konuk ettiği son dokuz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Göztepe (3G 5B), tek yenilgisini 2001/02 sezonunda aldı (0-5).

* Göztepe ile oynadığı son Süper Lig maçını kazanan Fenerbahçe, Nisan 2002'den bu yana rakibini üst üste iki kere mağlup edemiyor.

* Süper Lig tarihinde Fenerbahçe'nin başında Göztepe deplasmanına çıkan dokuz yerli teknik direktörden sadece ikisi galibiyet alabildi (Necdet Erdem & Mustafa Denizli).

* Fenerbahçe, Göztepe ile mücadele ettiği son dört Süper Lig sezonunun hiçbirinde ilk yarılarda oynadığı maçı kazanamadı (3B 1M).

* Süper Lig'de oynadığı son üç maçtan beraberlikle ayrılan Göztepe, Nisan 1977'den bu yana üst üste dört beraberlik almıyor.

* Göztepe iç sahada oynadığı son yedi Süper Lig maçında kalesini gole kapatamazken (toplam 15 gol), Fenerbahçe deplasmanda çıktığı son altı Süper Lig karşılaşmasının dördünde gol sevinci yaşayamadı.

* Göztepe, Süper Lig'e döndüğü 2017/18 sezonundan bu yana ceza sahası dışından en fazla golü Fenerbahçe'ye attı (4).

* Göztepe forması giyen Soner Aydoğdu, bu sezon Süper Lig'de çıktığı dört maçın üçünde birer gol katkısı yaptı (1 gol & 2 asist).

* Mbwana Samatta'nın Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de çektiği iki isabetli şut da gol oldu.

* Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig kariyerinde çıktığı üç Göztepe deplasmanından da yenilgiyle ayrılmadı (1G 2B).

Son dakika spor haberlerini KARAR SPOR'dan takip edebilirsiniz.

TÜRKİYE KUPASI 2020-21 SEZONU HANGİ KANALDA?

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP ETABI EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ NEDİR, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

SÜPER LİG ŞAMPİYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ HAKKINI KAYBETTİ!

TFF 1. LİG'İN YAYINCISI DEĞİŞTİ: MAÇLAR ARTIK ŞİFRESİZ!

DIGITURK NASIL İPTAL EDİLİR?

BEIN SPORTS HABER NASIL İZLENİR?

FUTBOL ERKEK OYUNU MUDUR?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN