1 ısırık alan hastane yüzü görmüyor! Herkes elma sanıyor ama değil! Pazarda görürseniz kilo kilo alın, hasadı başladı

1 ısırık alan hastane yüzü görmüyor! Herkes elma sanıyor ama değil! Pazarda görürseniz kilo kilo alın, hasadı başladı

Bu meyveden 1 ısırık alan hastane yüzü görmüyor! Göremler elma sanıyor ama değil. Hasadı başladı. Pazarda denk gelirseniz kilo kilo alın. Her derde deva.

Cennet hurması hasadı ülke genelinde tamamlandı ve olgunlaşmamış cennet hurmalarını elma sananlarla karşılaşılıyor. Cennet hurmasının sağladığı süper faydalar ise oldukça dikkat çekici.

Denizli’nin Honaz ilçesinde 13 bin dekarlık alanda üretilen yaş ve kuru cennet hurmalarının hasadına başlandı. Cennet hurması, en faydalı meyveler arasında gösteriliyor ve düzenli tüketildiğinde sağlığa birçok fayda sağlıyor.

img-3357.jpeg

Kuzey Makedonya’nın her köşesinde yetişen cennet hurması ağaçları, Osmanlı döneminden kalma ve ülkenin her yerinde görülebiliyor. Türkiye’de ise özellikle Karadeniz bölgesi olmak üzere birçok bölgede cennet hurması ağaçları bulunmaktadır.

Cennet hurması, sağlık için son derece faydalı olan bu meyve, düzenli tüketildiğinde vücuda birçok olumlu etki sağlamaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN