1 TL'lik zigon sehpa izdiham yarattı!

Hayat pahalılığı vatandaşları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Denizli'de 500 TL'lik alışverişe verilen 1 TL'lik zigon sehpa izdiham yarattı. Zigon sehpa alabilmek için fuar merkezinin kapısını kıran kalabalık, içerideki ürünler bittikten sonra dışarıda bekletilen ürünleri yağmaladı.

Denizli’de EGS Fuar alanında yapılan alışveriş festivalindeki 1 TL'lik zigon sehpa kampanyası izdiham yarattı. Festival alanına gelen vatandaşlara 500 TL ve üzeri alışveriş yapmaları halinde 1 TL karşılığında sahip olabilecekleri zigon sehpalar için kupon dağıtıldı.

Sehpalar için dışarıda kuyruk olan vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu.

Organizatörler, beklenenden fazla ilgi gören kampanya nedeniyle güvenlik önlemlerini artırdı.

vvvbbb.jpg

KAPIYI KIRDILAR

Bazı vatandaşlar kapıların geç açılmasına sitem ederken, özel güvenlik görevlilerin kapalı tuttuğu kapı yaşanan itiş kakışlara daha fazla dayanamadı.

yyyyy.jpg

Kapının kırılmasıyla birlikte içeriye dolan kalabalık, zigon sehpa almak için birbirlerini ezdi. Fuar alanında 1 TL'ye sehpa satışları devam ederken; ürünlerin az kaldığını gören vatandaşlar, alanın dışında bekletilen sehpaları yağmaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN