10 yavru köpek zifte bulanmış

Mutlu Patiler Derneği üyelerinin girişimiyle, Erzurum'un Aziziye ilçesi kırsalında zifte bulanmış 10 yavru köpek, bebek yağı, zeytinyağı ve sabun kullanılarak temizlendi. Daha sonra karınları doyan köpekler koruma altına alındı.

Erzurum'un Aziziye ilçesinde yaşanan bir kurtarma operasyonu, Mutlu Patiler Derneği'nin öncülüğünde gerçekleşti. Zifte bulanan 10 yavru köpek, derneğin üyeleri tarafından kurtarılarak sağlıklarına kavuşturuldu.

Kars'ın Susuz ilçe belediyesi ile koordineli bir şekilde hareket eden dernek üyeleri, köpeklerin temizlik ve bakımlarını üstlendi. Saatler süren özverili çalışmalar sonucunda, köpeklerin vücutlarındaki zift kalıntıları bebek yağı, zeytinyağı ve Arap sabunu kullanılarak temizlendi.

12.jpg

Dernek yetkilileri, köpeklerin sağlık muayenelerinin yapıldığını ve gerekli bakımlarının sağlandığını belirtti. Kimyasal maddelerden kaçınılarak, doğal yöntemlerle temizlik ve bakımın gerçekleştirildiği vurgulandı.

Köpeklerin koruma altına alınmasıyla birlikte, Mutlu Patiler Derneği tarafından sağlık durumlarının düzenli olarak takip edileceği ve iyileştirme süreçlerinin devam edeceği ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir