10 yıllık cinayette yeni gelişme! Eşi, çocukları, kardeşi ve yeğeni gözaltında

10 yıllık cinayette yeni gelişme! Eşi, çocukları, kardeşi ve yeğeni gözaltında

10 yıl önce Çanakkale Lapseki'de bulunan cesedin kimliği ve cinayetin detayları ortaya çıktı. Halıcı Zeynel Coşar'ın (54) 2014 yılında aile üyeleri tarafından öldürüldüğü ve cesedinin bir uçurumdan atıldığı tespit edildi. Coşar'ın eşi, çocukları, kardeşi ve yeğeni gözaltında.

Olay 16 Ağustos 2014 tarihinde Lapseki'nin Balcılar köyü Kuruçeşme Mevkisinde meydana geldi. Bölgede kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Emniyetin ay süren çalışmasının sonucunda cesedin 54 yaşındaki Zeynep Coşar'a ait olduğu ve Coşar'ın öldürüldüğü belirlendi.

Coşar'ın eşi, çocukları, kardeşi ve yeğeni olmak üzere 9 kişi "kasten öldürme" suçundan gözaltına alındı.

Yapılan incelemede Coşar'ın 10 Ağustos 2014 tarihinde aile üyeleriyle halı dükkanında çıkan tartışmada öldürüldüğü ve cesedinin Lapseki'de bir uçurumdan atıldığı öğrenildi. Aile üyeleri Coşar'ın alkol alıp şiddet uyguladığını, ailenin kazancını eğlence mekanlarında harcadığını ve taciz olaylarına karıştığını öne sürdü.

Şüpheliler birbirlerini suçlarken, Coşar'ı kimin öldürdüğünün tam olarak bilinmediği belirtildi.

Şüpheliler "kasten öldürme" suçundan adliyeye sevk edildi. Soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN