10 yıllık sigorta girişi olanlar dikkat! Bu rapordan sizde varsa emekli maaşı bağlanacak! Detaylar açıklandı

10 yıllık sigorta girişi olanlar dikkat! Bu rapordan sizde varsa emekli maaşı bağlanacak! Detaylar açıklandı

Seçim öncesi sosyal yardımlar devam ederken, SGK'dan da o hastalık için aylık müjdesi geldi. SUT kapsamında aylık ver yardım verileceğini duyuran SGK maaş şartları da yayınladı. Belirlenen şartları karşılayanlara aylık bağlanacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sosyal medya hesabı üzerinden parkinson hastaları için maaş müjdesini yayınladı. Belirlenen şartlar kapsamında emekli maaşı alacak olan hastalar için tedavi yardımları da yayınlandı. SUT kapsamında Parkinson hastaları düzenli maaş alacaklar.

191652-002.jpg

SGK'DAN ŞARTLARI KARŞILAYANLARA AYLIK MÜJDESİ

Seçime günler hala hükümetten çok sayıda düzenleme geldi. Dar gelirli aileler için yardım ödemeleri yapan devlet kurumları sevindiren haberler vermeye devam ediyor. SGK'dan da yeni bir açıklama geldi. Parkinson hastalarına aylık bağlanacak.

parkinson.jpg

SGK, Dünya Parkinson Günü'nden dolayı şu paylaşımı yaptı:

Parkinson hastalığında kullanılan beyin pilini SUT kapsamında karşılıyoruz.

Ayakta ve yatarak tedavilerde muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım işlem bedellerini SUT kapsamında karşılıyoruz.

En az 10 yıl sigortalı çalışmak, 1800 gün sigorta primi olması, çalışma gücünün %60’ını kaybetmeleri durumunda malullük aylığı bağlıyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN