100 yılın en büyük felaketi: Uydu görüntüleriyle yıkımın öncesi ve sonrası

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin uydu görüntüleri ortaya çıktı. Depremin uydu görüntülerinde birçok binanın yıkılmış olması felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmişti. Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan olarak açıklanan depremler Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kilis’i de vurdu. 10 şehirde binlerce bina enkaza dönüştü. Dünyanın birçok ülkesinden Türkiye'ye yardım gönderilirken, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ekipler enkaz altında kalanları kurtarmak için seferber olmuş durumda.

Öte yandan Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş'taki iki deprem sonrasındaki değişimin uydu görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler depremin yarattığı hasarı gözler önüne serdi.

Uydu görüntülerinde birçok binanın yıkıldığı görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN