Futbolcu Gökhan Zan, Hatay’ın son durumunu paylaşıp isyan etti

Büyük afette 48 saat geride kalırken can kaybı 5 bini aştı. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden en çok etkilenen illerden Hatay'dan son durumu paylaşan Beşiktaş, Galatasaray ve milli takımın eski futbolcusu Hatay doğumlu Gökhan Zan, isyan etti. Ünlü futbolcu yetkililere ''Allah'ını seven buraya gelsin artık. Yalvarıyorum size. Halk burada kendi çabasıyla bir şey yapmaya çalışıyor. Kimse yok. Hatay kaderine terk edilmesin.'' sözleriyle seslendi.

Beşiktaş, Galatasaray ve milli takımın eski futbolcusu Hatay doğumlu Gökhan Zan, 10 ili vuran iki büyük depremin ikinci gününde yeni bir video çekerek Hatay'ın son durumunu gözler önüne serdi. Yardım gelmediği için isyan eden Zan, "Hatay kaderine terk edilmiş" diyerek isyan etti. Zan'ın paylaştığı görüntülerde enkaza dönmüş binalarda hiçbir çalışma yapılmadığı görülüyor.

'HATAY KADERİNE TERK EDİLMİŞ'

“Burası Hatay, buraya hiç kimse gelmedi” diyerek sitem eden Zan, “Hatay kaderine terk edilmiş. Yardım bekliyoruz. Allah’ını seven buraya gelsin. Halk burada kendi çabasıyla bir şey yapmaya çalışıyor. Kimse yok” diyerek sistem etti.

Arkadan bir başka kişinin de “İki gün geçti, hala kimse yok” dediği duyuldu.

Gökhan Zan yıkılan bir binayı çekerken enkaz altındaki insanlara seslenip “Buradayız” dedi.

Gökhan Zan ayrıca ikinci çektiği videoda ise binlerce binanın enkaza döndüğü ve yardım beklediğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN