13 yaşındaki Mina'dan günlerdir haber yok! Endişeli anneden korkutan iddia

13 yaşındaki Mina'dan günlerdir haber yok! Endişeli anneden korkutan iddia

Türkiye'nin gündeminde uzun süredir yer alan kayıp haberlerine bir yenisi eklendi. Adana’da yaşayan 13 yaşındaki Mina Kartal'dan 8 gündür haber alınamıyor. Endişeli anne Fatma Kartal kızının madde bağımlıları tarafından alıkonulduğunu iddia ederek "Başına bir şey gelmesinden çok korkuyorum" dedi.

Kayıp çocuk haberlerine bir yenisi daha eklendi. Adana'nın Yüreğir ilçesine yaşayan Fatma (42) ve Şafak Kartal (44) çiftinin 13 yaşındaki kızları Mina Kartal’dan 31 Ocak’tan beri haber alınamıyor. Evden "gezmeye çıkıyorum" diyerek ayrılan Mina Kartal’ı ailesi ve polis 8 gündür bütün şehirde arıyor.

'KIZIMI MADDE BAĞIMLILARININ ALIKOYDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM'

"Madde bağımlıları alıkoyuyor diye düşünüyorum" diyen endişeli anne Fatma Kartal, ”8 gündür hiçbir haber alamadık. Şuan da çocuk şube ekibi arıyor. Hemen kayıp ihbarında bulunduk, Çocuk şube ilgilenmeye başladı. Bu şekilde haber bekliyoruz. Bir yerden haber bekliyoruz. Özellikle gittiği bir park var orada madde bağımlıları falan var. Başına bir şey gelmesinden çok korkuyorum" dedi.

uuuu.jpg

'ZORLA TUTUYORSANIZ LÜTFEN KIZIMI BIRAKIN'

Kızına seslenen acılı anne Kartal, "Minacım lütfen kızım dön, çok perişan olduk seni bekliyoruz. Bir an önce bize haber ver. Eve dön seni bekliyoruz kızım ya. Korkuyoruz kızım lütfen haber ver. Ya da Mina’yı biri zorla tutuyorsa lütfen kızımı bırakın eve dönsün” ifadelerini kullandı. Aile küçük kızı görenlerin emniyetle irtibata geçmesini istedi.

screenshot-3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN