KAYNAK: AJANSLAR
İstanbul’un Silivri ilçesi merkezli 6.2 büyüklüğündeki deprem, kent genelinde hissedildi. Depremin etkisiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yaşanan sarsıntı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kameranın şiddetli şekilde sallandığı anlar yer aldı.
İstanbul’da, merkez üssü Silivri olan 6.2 büyüklüğündeki deprem kent genelinde hissedildi. Yaklaşık 13 saniye süren sarsıntı sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde bulunan bir güvenlik kamerası o anları kaydetti.
Etkili olan depremin sürdüğü 13 saniyelik sarsıntı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kameraların depremin şiddeti ile sarsıldığı anlar yer alırken, trafiğin ise depremden etkilenmeden yoluna devam ettiği görüldü.